Blog

Corona: Update

Ruitersport Equidrôme is gewoon geopend. We volgen samen met onze medewerkers de richtlijnen van het RIVM.

...Lees meer...
Gastblog NAF: Wedstrijdfitheid in de zomer

De gezondheid van onze paarden is natuurlijk het hele jaar door steeds onze prioriteit. Maar in het zomer seizoen willen we graag maximaal profijt hebben van de training tijdens de winter. Vandaar nu enkele tips om onze paarden te helpen fit en geconcentreerd te presteren gedurende de zomer. Lees hier alle tips!

Lees meer...
Gastblog LeMieux by JRS: Waarom is een technisch dekje beter dan een normaal dekje?

Als je het hebt over LeMieux heb je het automatisch ook over de functionaliteit en technische aspecten van deze producten. Alle verschillende LeMieux dekjes hebben bijvoorbeeld een zwanenhals model en een interlocking singel systeem. Dit klinkt natuurlijk interessant maar wat houdt dit nou precies in? En waarom is dit beter voor jouw paard dan een normaal zadeldek?

Dekjes worden tegenwoordig niet alleen mooier voor het oog van de ruiter, maar zeker ook praktischer voor de rug van jouw paard. Het draait niet meer om enkel een ‘lapje stof’ wat voorkomt dat het zweet van de rug van jouw paard in de kussens van je zadel trekt. Dekjes dienen niet te schuiven onder je zadel, het vocht moeten zij goed opnemen én je wilt natuurlijk ook nog goed voor de dag komen! LeMieux levert kwaliteitsvolle producten en maakt hierbij altijd gebruik van de nieuwste innovaties.

Lees meer...
Optimaal beschermd met Veredus

De zoektocht naar de perfecte beenbeschermer lijkt soms wel op het zoeken van een speld in een hooiberg. Het eisenlijstje voor een perfecte beenbeschermer is dan ook niet niks:

...Lees meer...
Nieuw bij Equidrôme: Kask rijhelmen!

Een nieuwe rijhelm bij Equidrôme? Wat? Welk Merk..?     KASK!
...

Lees meer...
Shinen met Sprenger Diamond Paste?

Sprenger Diamond Paste is een pasta die zorgt dat jouw stijgbeugels, bitten, gespen en andere metalen voorwerpen weer een geweldige glans krijgen. Klinkt té mooi om waar te zien, niet? Daarom testte Iris het voor je uit! En het resultaat mag er zeker wezen... Wij hebben een nieuwe favoriet! Bekijk snel de video voor onze bevindingen

...Lees meer...
Fleurig de wei in met een Imperial Riding Vliegendeken

Voor de meeste mensen is het maar een vreemd gezicht. Naar welke wei je ook kijkt er zijn altijd wel paarden te zien die midden in de zomer staan ingepakt in dekens en vliegenmaskers- of netjes. Dat is ook niet zo gek. Het stikt van de vliegen en dazen, wat bij veel paarden voor jeuk en onrust zorgt. Met een vliegendeken maak je het voor insecten een stuk minder gemakkelijk om jouw paard te steken. Zo kan hij zonder jeuk en in chillmodus genieten van het h...

Lees meer...
Nieuw bij Equidrôme: Samshield kledinglijn!

Kleding? …van Samshield? Ja, echt! Helemaal nieuw, nieuwer, nieuwst! Rechtstreeks vanuit de Franse zon naar Nederland gekomen, zodat jij op je volgende wedstrijd kan stralen in deze gave rijkleding van Samshield!

...Lees meer...
Bron: Ruitersport Equidrôme
Van Equishine naar Equidrôme!

Ga jij binnenkort op wedstrijd? Of heb jij misschien een gave fotoshoot en wil jij jouw paard extra goed voor de dag laten komen? Zoek jij de ideale verzorgingsproducten die je paard laten stralen? Zoek niet verder! Equidrôme heeft namelijk een eigen huismerk, met 4 fijne producten die jouw paard en uitrusting super goed verzorgen!

...Lees meer...
Helemaal summerproof met de QHP Jeslin rijbroek

Langzaam maar zeker gaan we het dan echt geloven: Het is bijna zomer! Na eerst vele lagen wintervacht van de paarden af te hebben geborsteld, wordt het tijd dat wij ook naar een zomeroutfit overstappen! Een lekkere, flexibele en dunne rijbroek past daar natuurlijk perfect bij! QHP heeft dit jaar een leuke nieuwe zomercollectie uitgebracht, met een super mooie rijbroek: De QHP Jeslin.

...Lees meer...
Met BR Stijgbeugelhoesjes bescherm jij jouw zadel optimaal

Vind je het ook zo vervelend als je zadel vies wordt door zanderige stijgbeugels? Als ruiter ben je natuurlijk graag zuinig op je zadel, want het is het kostbaarste deel van je uitrusting! Toch gebeurt het al snel dat het zadel beschadigt door de stijgbeugels, wat erg jammer is. Door de stijgbeugels op te steken, komen de beugels dicht tegen het zweetblad aan te liggen en kan het gaan schuren. De stijgbeugels niet meer opsteken is geen optie, want...

Lees meer...
Contact
Contact