Activiteiten

Ruitersport Equidrôme biedt voor jong en oud leuke activiteiten & workshops. Zo organiseren wij in het voor- en najaar altijd een tweedehands ruitersportmarkt, opent ieder jaar in november ons Pietenpakhuis en kunnen kinderen zich in de zomer helemaal uitleven tijdens onze Ponykids Doedag.

Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten, vinden er ook allerhande lezingen, workshops en demo's plaats. De meeste activiteiten vinden plaats in onze rijhal of ruitercafé. Ons ruitercafé heeft een directe inkijk op de rijhal en is dus de ideale plek voor een gezellige activiteit! Daarbij kun je ondertussen genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, of een lekkere warme hap!

De actuele activiteiten vindt je hieronder. 

 

Naast door ons georganiseerde activiteiten, kun je bij ons ook terecht voor o.a.:

Summer Fashion Deal

Maak kans op een Equidrôme Fashioncheque ter waarde van 50,- euro. Koop tussen maandag 1 en zondag 7 april een kledingstuk uit de zomercollectie en laat jouw gegevens achter bij de kassa! 5 winnaars worden 11 april bekend gemaakt. * De Equidrôme Fashioncheque is geldig op alle kleding uit de zomercollectie 2019, ongeacht het merk.  

Lees meer...
Data: en meer...
Webshop-actie

Van maandag 8 tot en met zondag 14 april leveren wij alle webshop-bestellingen GRATIS bij jou thuis! Het perfecte moment om lekker vanuit je luie stoel online bij ons te shoppen!

Lees meer...
Data: en meer...
Equidrôme on tour: Paard & Koets

Op zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 staat de Peelbergen in het teken van alles wat met het aangespannen rijden te maken heeft. Op deze dagen is de beurs geopend, zijn er shows en demonstraties van specialisten uit de mensport en vinden de marathonwedstrijden en vaardigheidsproeven plaats. ​   Ook wij zullen tijdens dit waanzinnige evenement aanwezig zijn met een stand. Zien we je daar?

Lees meer...
Data:
Contact
Contact