Activiteiten

Ruitersport Equidrôme biedt voor jong en oud leuke activiteiten & workshops. Zo organiseren wij in het voor- en najaar altijd een tweedehands ruitersportmarkt, opent ieder jaar in november ons Pietenpakhuis en kunnen kinderen zich in de zomer helemaal uitleven tijdens onze Ponykids Doedag.

Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten, vinden er ook allerhande lezingen, workshops en demo's plaats. De meeste activiteiten vinden plaats in onze rijhal of ruitercafé. Ons ruitercafé heeft een directe inkijk op de rijhal en is dus de ideale plek voor een gezellige activiteit! Daarbij kun je ondertussen genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, of een lekkere warme hap!

De actuele activiteiten vindt je hieronder. 

 

Naast door ons georganiseerde activiteiten, kun je bij ons ook terecht voor o.a.:

Setjes-actie

Maandag 27 mei tot en met zondag 2 juni shop je wel heel voordelig een nieuw setje bij Ruitersport Equidrôme. Tot en met zondag 2 juni ontvang je 20% korting op alle zadeldekjes en beenbeschermers. De perfecte gelegenheid om een zomers-setje voor jouw paard te scoren. ;)    * Op deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing.  

Lees meer...
Data: en meer...
Pinkster Sale

Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni organiseren wij weer onze Pinkster Outlet...

Lees meer...
Data: en meer...
Western Weekend

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni organiseren wij een western weekend...

Lees meer...
Data:
Webshop-actie

Van maandag 17 tot en met zondag 23 juni leveren wij alle webshop-bestellingen GRATIS bij jou thuis! Het perfecte moment om lekker vanuit je luie stoel online bij ons te shoppen!

Lees meer...
Data: en meer...
QHP Week

Shop in de week van maandag 17 tot en met zondag 23 juni een QHP-product en doe mee met: Halstertouwtje trekken...

Lees meer...
Data: en meer...
Trainingsdagen: Nina Leiner

Op woensdag 18 en donderdag 19 september organiseert Hippisch Centrum Venlo trainingsdagen met de succesvolle Oostenrijkse westernruiter Nina Leiner...

Lees meer...
Data:
Contact
Contact