Activiteiten

Ruitersport Equidrôme biedt voor jong en oud leuke activiteiten & workshops. Zo organiseren wij in het voor- en najaar altijd een tweedehands ruitersportmarkt, opent ieder jaar in november ons Pietenpakhuis en kunnen kinderen zich in de zomer helemaal uitleven tijdens onze Ponykids Doedag.

Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten, vinden er ook allerhande lezingen, workshops en demo's plaats. De meeste activiteiten vinden plaats in onze rijhal of ruitercafé. Ons ruitercafé heeft een directe inkijk op de rijhal en is dus de ideale plek voor een gezellige activiteit! Daarbij kun je ondertussen genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, of een lekkere warme hap!

De actuele activiteiten vindt je hieronder. 

 

Naast door ons georganiseerde activiteiten, kun je bij ons ook terecht voor o.a.:

Webshop-actie

Van maandag 16 tot en met zondag 22 september leveren wij alle webshop-bestellingen GRATIS bij jou thuis! Het perfecte moment om lekker vanuit je luie stoel online bij ons te shoppen!  

Lees meer...
Data: en meer...
Tweedehands Ruitersportmarkt

Ruitersport Equidrôme organiseert op zondag 29 september 2019 weer een Tweedehands Ruitersportmarkt in de rijhal. Dit is de ideale mogelijkheid om op zoek te gaan naar leuke gebruikte paardenspullen!  Kom tussen 12.00 en 16.00 uur eens langs in onze rijhal. GRATIS ENTREE Wil jij jouw gebruikte ruitersportspullen verkopen op onze tweedehands ruitersportmarkt? Meld je nu aan   

Lees meer...
Datum:
Halloweenavond

Op vrijdag 11 oktober kunnen alle kids weer gezellig komen griezelen op onze jaarlijkse Halloweenavond...

Lees meer...
Datum:
Contact
Contact