Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Activiteiten

Ruitersport Equidrôme biedt voor jong en oud leuke activiteiten & workshops. Zo organiseren wij in het voor- en najaar altijd een tweedehands ruitersportmarkt en kunnen kinderen zich in de zomer helemaal uitleven tijdens onze Ponykids Doedag.

Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten, vinden er ook allerhande lezingen, workshops en demo's plaats. De meeste activiteiten vinden plaats in onze rijhal of ruitercafé. Ons ruitercafé heeft een directe inkijk op de rijhal en is dus de ideale plek voor een gezellige activiteit! Daarbij kun je ondertussen genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, of een lekkere warme hap!

De actuele activiteiten vind je hieronder. 

 

Naast door ons georganiseerde activiteiten, kun je bij ons ook terecht voor o.a.:

Dagdeal Vaderdag!

Het is bijna Vaderdag! Hoe zet jij jouw vader in het zonnetje? Ga snel naar onze webshop en ga voor 25% korting op één artikel naar keuze. Deze actie is alleen geldig op zondag 21 juni 2021 met de actiecode FATHER21.   * Bij deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. De actievoorwaarden vind je hier op onze website. 

Lees meer...
20% korting op alle vliegenitems

Deze mooie lentedagen brengen een heerlijk weertje met zich mee, maar ook de vliegen weten hun weg weer te vinden. Daarom ontvang je nu 20% korting op alle vliegenitems: Vliegendekens Vliegenmaskers Anti-vlieg Eczeemdekens Deze actie is geldig van maandag 7 juni t/m zondag 20 juni 2021.     * Bij deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. De actievoorwaarden vind je hier op onze website.   

Lees meer...
Het leukste kinderfeestje vier je bij ons!

Helaas zijn kinderfeestjes nog niet mogelijk bij Equidrome. Bij ons staat veiligheid en gezelligheid voorop. Kinderfeestjes mogen alleen als we kunnen waarborgen dat volwassenen en kinderen 1,5 meter afstand houden. Helaas kunnen we dat op dit moment niet waarborgen. De feestjes worden deels in de winkel gehouden en daar lopen ook de andere bezoekers. Groepen kinderen bij elkaar zijn enthousiast en komen daarbij te snel in aanraking met de overige gasten. Ook mag in...

Lees meer...
Contact
Contact