Activiteiten

Ruitersport Equidrôme biedt voor jong en oud leuke activiteiten & workshops. Zo organiseren wij in het voor- en najaar altijd een tweedehands ruitersportmarkt, opent ieder jaar in november ons Pietenpakhuis en kunnen kinderen zich in de zomer helemaal uitleven tijdens onze Ponykids Doedag. Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten, vinden er ook allerhande lezingen, workshops en demo's plaats. De meeste activiteiten vinden plaats in onze rijhal of ruitercafé. Ons ruitercafé heeft een directe inkijk op de rijhal en is dus de ideale plek voor een gezellige activiteit! Daarbij kun je ondertussen genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, of een lekkere warme hap! De actuele activiteiten vindt je hieronder. 

Naast door ons georganiseerde activiteiten, kun je bij ons ook terecht voor o.a.:

Tweedehands Ruitersportmarkt

Ruitersport Equidrôme organiseert op 24 september 2017 weer een Tweedehands Ruitersportmarkt in de rijhal. Dit is de ideale mogelijkheid om op zoek te gaan naar leuke gebruikte paardenspullen! 

...Lees meer...
Datum:
Avondcursus 'Hoe scheer ik mijn paard?'

Op vrijdagavond 6 oktober geven wij een leerzame cursus over de do's en dont's op het gebied van scheren. 

...Lees meer...
Datum:
Halloweenavond

Op vrijdag 13 oktober kunnen alle kids weer gezellig komen griezelen op onze jaarlijkse Halloweenavond!

...Lees meer...
Datum:
Workshop: 'Frontriemen'
Kun jij nergens jouw ideale frontriem vinden? Maak hem dan zelf!...Lees meer...
Datum:
Jumping Indoor Maastricht

Van 10 t/m 12 november 2017 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid. 

Ook zal Ruitersport Equidrôme dit jaar weer aanwezig zijn met een stand tijdens Jumping Indoor Maastricht! Kom jij ook langs? Je profiteert van leuke acties tijdens deze dagen bij onze stand!

Lees meer...
Data:
Het Pietenpakhuis

Van 20 november t/m 5 december is het Pietenpakhuis bij Ruitersport Equidrôme er weer!
...

Lees meer...
Data: en meer...
Contact
Contact