Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Activiteiten

Ruitersport Equidrôme biedt voor jong en oud leuke activiteiten & workshops. Zo organiseren wij in het voor- en najaar altijd een tweedehands ruitersportmarkt en kunnen kinderen zich in de zomer helemaal uitleven tijdens onze Ponykids Doedag.

Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten, vinden er ook allerhande lezingen, workshops en demo's plaats. De meeste activiteiten vinden plaats in onze rijhal of ruitercafé. Ons ruitercafé heeft een directe inkijk op de rijhal en is dus de ideale plek voor een gezellige activiteit! Daarbij kun je ondertussen genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, of een lekkere warme hap!

De actuele activiteiten vind je hieronder. 

 

Naast door ons georganiseerde activiteiten, kun je bij ons ook terecht voor o.a.:

20% korting op één item naar keuze

De zomer komt langzamerhand tot zijn einde. Ga jij ook goed de herfst in met een warmere paardrijbroek, vest of longsleeve? Of geef je paard een staldeken of uitrijdeken zodat je paard lekker warm blijft als de temperaturen wat kouder worden. Van zaterdag 27 september t/m zondag 3 oktober 2021 ontvang je 20% korting op één item naar keuze. Kom snel naar onze winkel of neem een kijkje op onze webshop...

Lees meer...
Gratis halstertouw

Halstertouwen kun je nooit genoeg hebben! Daarom ontvang je vanaf maandag 20 september t/m zondag 26 september bij aankoop van € 50 een halstertouw cadeau. Ideaal om jouw paard van stal of uit de wei te halen. Kom gezellig langs in de winkel of neem een kijkje online https://www.equidrome.nl/producten.   * Bij deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. De actievoorwaarden vind je hier op onze website. 

Lees meer...
Het leukste kinderfeestje vier je bij ons!

Helaas zijn kinderfeestjes nog niet mogelijk bij Equidrome. Bij ons staat veiligheid en gezelligheid voorop. Kinderfeestjes mogen alleen als we kunnen waarborgen dat volwassenen en kinderen 1,5 meter afstand houden. Helaas kunnen we dat op dit moment niet waarborgen. De feestjes worden deels in de winkel gehouden en daar lopen ook de andere bezoekers. Groepen kinderen bij elkaar zijn enthousiast en komen daarbij te snel in aanraking met de overige gasten. Ook mag in...

Lees meer...
Contact
Contact