Activiteiten

Ruitersport Equidrôme biedt voor jong en oud leuke activiteiten & workshops. Zo organiseren wij in het voor- en najaar altijd een tweedehands ruitersportmarkt, opent ieder jaar in november ons Pietenpakhuis en kunnen kinderen zich in de zomer helemaal uitleven tijdens onze Ponykids Doedag.

Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten, vinden er ook allerhande lezingen, workshops en demo's plaats. De meeste activiteiten vinden plaats in onze rijhal of ruitercafé. Ons ruitercafé heeft een directe inkijk op de rijhal en is dus de ideale plek voor een gezellige activiteit! Daarbij kun je ondertussen genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, of een lekkere warme hap!

De actuele activiteiten vindt je hieronder. 

 

Naast door ons georganiseerde activiteiten, kun je bij ons ook terecht voor o.a.:

Webshop-actie

Van maandag 15 tot en met zondag 21 juli leveren wij alle webshop-bestellingen GRATIS bij jou thuis! Het perfecte moment om lekker vanuit je luie stoel online bij ons te shoppen!  

Lees meer...
Data: en meer...
Ponykids Doedag

Donderdag 18 juli organiseren wij weer een te gekke Ponykids Doedag! Zien we je dan...

Lees meer...
Datum:
Beenbescherming-actie

Van maandag 22 tot en met zondag 28 juli ontvang je 20% korting op onze beenbeschermers! De benen van je paard zijn kwetsbaar, bescherming door middel van beenbeschermers kan een uitkomst zijn! In de week van maandag 22 tot en met zondag 28 juli ontvang je 20% korting op beenbeschermers. * Koop nu dus een paar nieuwe peesbeschermers, springschoenen of transportbeschermers met korting!   Onze actievoorwaarden zijn van toepassing.  

Lees meer...
Data: en meer...
Weeg jouw paard!

Heeft jouw paard een gezond gewicht? Zit hij goed in zijn bespiering? Of valt er nog wel wat winst te behalen?    Donderdag 25 juli is er een Pavo-adviseur bij ons aanwezig mét een paarden-weegschaal! Hij weegt jouw paard, bekijkt zijn lichaamsconditie, geeft je advies en beantwoordt al je vragen!  Je bent van harte welkom (met jouw paard) om al je vragen te stellen! Meld je aan van te voren en ontvang een GRATIS goodiebag!  

Lees meer...
Datum:
Mega Sale

Van maandag 29 juli tot en met zondag 4 augustus ie er een MEGA sale bij Ruitersport Equidrôme.   Op geselecteerde sale-items hebben wij stapelkorting! Bij 1 sale-artikel ontvang je 50% korting, bij 2 sale-artikelen 60% korting en bij 3 wel 70% korting! Je vindt in onze sale o.a. rijbroeken, hoofdstellen, dekens, wedstrijdkleding en nog veel meer!  

Lees meer...
Data: en meer...
QHP Longeer-Actie

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 augustus ontvang je een GRATIS longeerlijn bij aankoop van 25,- euro aan QHP longeerartikelen.  Van longeerzweep tot longeerpad, en van longeerbitstukje tot longeertouw! Je vindt het van QHP allemaal in de meest gave kleurtjes!   

Lees meer...
Data: en meer...
Dwaze Dagen

Op donderdag 8 en vrijdag 9 augustus vinden de Dwaze Dagen plaats bij Ruitersport Equidrôme. Zet het alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent, want je shopt deze dagen met hoge kortingen...

Lees meer...
Data:
Vliegen Stapelkorting

Van maandag 12 tot en met zondag 18 augustus hebben wij stapelkorting op álle vliegenartikelen. Bij aankoop van 1 artikel ontvang je 10% korting, 2 artikel zorgt voor 15% korting en bij 3 artikelen ontvang je ten slotte  maar liefst 20% korting!  Geldig op álle vliegenartikelen, zoals vliegendekens, -maskers, -verzorgingsproducten en -stalbenodigdheden!  

Lees meer...
Data: en meer...
Harry's Horse Week

Van maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september zijn de Harry's Horse Weken! Tijdens deze week ontvang je niet alleen 20% korting op álle Harry's Horse artikelen! Maar ontvang je ook een GRATIS dressuur oefenblok bij aankoop van een Harry's Horse artikel! op = op.  

Lees meer...
Data: en meer...
Deken Dump Dagen

Van maandag 2 tot en met zondag 15 september vind je bij ons een hele hoop dekens tegen waanzinnige prijzen!  Met kortingen tot 40% kun je nog een fijne zomerdeken shoppen, of alvast een nieuwe dikke winterdeken of warme zweetdeken! Wees er snel bij. Weg = weg!  

Lees meer...
Data: en meer...
Contact
Contact