Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Rijhal

Vanuit ons gezellige ruitercafé heb je zicht op onze rijhal. Onze rijhal heeft een eb-en-vloedbodem, waardoor de bodem altijd optimaal is ingesteld voor je paard. Ook is er een lichtstraat met ramen die geopend kunnen worden, wat het fijn koel maakt in de zomer. In de winter, wanneer het juist koud is, is de rijhal verwarmd. In de rijhal bevinden zich zowel water als elektriciteitspunten. Het is mogelijk om met een hekwerk onze rijhal op te delen in kleinere gedeeltes. Tevens kan de bodem worden afgedekt met zeil.

Onze rijhal wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Zo vinden onze zadelpasconsulten en bitpasconsulten er plaats, maar kan er ook vrij in worden gereden en worden er regelmatig activiteiten in georganiseerd.

Shoppen met je paard

Vind je het ook zo lastig om producten te kopen voor je paard, terwijl je niet zeker weet of het wel past? Kom dan bij ons shoppen en neem je paard gewoon mee! Je kunt in onze rijhal de producten direct testen bij je paard. Denk hierbij aan het uitproberen van dekens, beenbeschermers, hoefschoenen, hulpteugels, longeermiddelen en meer. Je krijgt hierbij deskundig advies van ons team.

Rijden

Wil je graag rijden, maar is jouw rijbaan te nat door veel regen? Of wil je graag eens oefenen met jouw paard op vreemd terrein? Of wil je graag eens jouw hond lekker laten rennen is een veilige en afgesloten ruimte. Je kunt bij ons gratis gebruik maken van onze rijhal. Neem contact met ons op om de rijhal te reserveren!

Wel hanteren we een aantal spelregels:

 • Rijden met goed gekeurde veiligheidscap
 • Maximaal 2 combinaties in de rijhal
 • Mest uit de rijhal halen
 • Paarden dienen reeds netjes aangereden te zijn
 • Niet longeren
 • Parkeerplaats schoon en netjes achterlaten
 • Alleen vrij rijden is toegestaan, er mag geen les gegeven worden door andere instructeurs anders dan zij die werkzaam zijn bij Equidrôme
 • Deugdelijk harnachement, welke toegestaan zijn binnen het KNHS reglement

Rijhal Huren

Wil je onze rijhal gebruiken? Wil je zelf een activiteit organiseren in onze rijhal? Of de rijhal op een andere manier bedrijfsmatig gebruiken? Dat kan!
Wij denken graag met je mee! Onze rijhal is niet alleen ideaal voor paard gerelateerde activiteiten, maar ook zeker voor allerhande andere activiteiten. De kosten zijn als volgt: 

 • Als je zelf wil komen rijden met je paard zonder dat je rijles krijgt van iemand is dit gratis. Wij vinden het leuk als onze gasten in het ruitercafe mee kunnen kijken.
 • Als je zelf wil komen rijden met je paard en je krijgt rijles van een instructeur: dit is helaas uit verzekerings oogpunt niet mogelijk bij ons.

- bedrijfsmatig huren van onze rijhal: 15,- euro per uur, mits je over de juiste papieren en een eigen verzekering beschikt.
- bedrijfsmatig huren van onze rijhal in combinatie met een arrangement in ons Ruitercafé: 45 euro per uur en arrangement horeca op aanvraag
- bedrijfsmatig huren van onze rijhal in combinatie met gebruik van 1 pony: 45 euro per uur
- bedrijfsmatig huren van onze rijhal in combinatie met gebruik van 2 pony’s indien beschikbaar: 65 euro per uur
- Houten tafel en 2 banken huurprijs: 1 set is inclusief bij het huren van de rijhal, daarna kost dit 15 euro per extra set.
- Het meenemen van eigen consumpties is nooit toegestaan. Er kan een arrangement in het Ruitercafé worden aangevraagd.

Heb jij vragen over met betrekking tot onze rijhal, neem dan zeker eens contact met ons op!

Contact
Contact