Vandaag geopend van 09:30 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Ruitershop Venlo

Ruisterschop Equidrôme in Venlo staat klaar voor iedere ruiter. Wij zijn zeven dagen per week geopend en je kunt ook altijd even in onze webshop kijken. Wij bieden je de mogelijkheid om alles uitgebreid te testen in onze rijhal en leveren ook maatwerk.

Bezoek jouw ruitershop in Venlo alvast online

Equidrôme: dé ruitershop van VenloUItgebreide ruitershop in Venlo

Bij Equidrôme vind je  maar liefst 1500m2 aan ruiterkleding, zwepen, hoofdstellen, dekens, voeding en nog veel meer. Alles voor jou en je paard dus!  Onze deskundige medewerkers helpen je graag aan de beste uitrusting en ze beantwoorden al je vragen. Wij praten met heel veel plezier over ons vak. Bij Equidrôme zijn we namelijk stuk voor stuk paardengekken! Naast topmerken ruiterkleding en producten voor je paard vind je bij ons: 

Onderscheid je van andere ruiters door een outfit op maat te laten ontwerpen door onze ruitershop in Venlo. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jasje met je initialen er op? Of een cap met mooie borduursels? We personaliseren ook graag je rijlaarzen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een mooi patroon op de deken van jouw paard te laten borduren. Onze ruitershop in Venlo is zeven dagen geopend. Ons personeel weet alles van paarden en we weten dus ook hoe belangrijk het is om een passend bit voor jouw paard te hebben. Daarom doen we ook bitpasconsulten. In de rijhal kun je al onze artikelen uitproberen.. Gezellig paardrijden met een groep of een kinderfeestje organiseren? Ook dit kan bij Equidrôme!

Online ruitersport winkel

Bij onze ruitershop in Venlo kan je altijd terecht voor professioneel advies. Weet je al precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je onze artikelen ook gemakkelijk online bestellen. In onze webshop vind je topmerken, zoals: De Niro Boot Co., Eskadron, Anky, Gallagher, Harry’s Horse, Leovet, Pikeur, OHP, Roeckl Sports. Verzenden is gratis en we geven je dertig dagen bedenktijd. De levertijd is snel! Alle producten uit de webshop hebben we ook op voorraad in onze ruitershop in Venlo. 

Jouw ruitershop in Venlo mét ruitercafé

In het ruitercafé van jouw ruitershop in Venlo eet je een heerlijk ontbij of uitgebreide lunch tussen de paarden. Vanuit het ruitercafé kun je namelijk meekijken in onze rijhal. Kom snel eens langs bij ruitershop Equidrôme in Venlo en ontdek wat we jou allemaal te bieden hebben!

Contact
Contact