Vandaag geopend van 09:30 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Paarden cadeau

Zoek je een leuk paarden cadeau waarmee je een liefhebber kunt verrassen of waarmee je je paard kunt verwennen? Kijk in ons uitgebreide assortiment aan paardenspullen, zowel voor de ruiter als het paard zelf. Zoek je naar inspiratie of wens je advies van een van onze medewerkers van Equidrome in Venlo? Winkel online voor een mooi paarden cadeau of kom bij ons langs in Limburg.

Paarden cadeau voor de ruiter of het paardSchattig paarden cadeau

Wil je een paarden cadeau kopen voor een van je vrienden of vriendinnen of zoek je naar een leuk cadeau om je paard zelf in het zonnetje te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment voor zowel de ruiter als het paard ben je bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres. Koop een leuk paarden cadeau waar je de ander of je paard mee kunt verwennen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een nieuw hoofdstel voor je paard
  • Lekkere paardensnoepjes
  • Mooie geborduurde ruiterkleding of dekens; een persoonlijk paarden cadeau
  • Verzorgingsproducten voor paarden, zoals borstels, anti-vlieg en eczeem, glans & anti-klit en meer
  • Stijlvolle caps
  • Topkwaliteit rijlaarzen

In onze uitgebreide paardenwinkel verkopen we diverse topmerken, zoals BR, Harry’s Horse, Eskadron, Pikeur, Gallagher, De Niro Boot Co., Roeckl, Loevet, OHP en nog veel meer!

Online inspiratie voor paarden cadeaus Voorbeeld van een mooi paarden cadeau voor ruiter en paard

Inspiratie opdoen voor een paarden cadeau? Kijk eenvoudig online, je hoeft er de deur niet voor uit. Equidrôme heeft namelijk ook een complete webshop. Je kan onze producten hier meteen bestellen en dan krijg je jouw paarden cadeau dan zo snel mogelijk thuisgeleverd. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je paarden cadeau bij de ontvanger te bezorgen. Deskundig advies nodig om een goede keuze te kunnen maken? Of wil je jouw producten naar keuze misschien uitproberen in onze rijhal? Kom dan bij ons langs in de ruitershop in Venlo waar we je graag aan een mooi paarden cadeau helpen.

Cadeaubon van Paardenwinkel Equidrôme

Wil je een leuk cadeau kopen voor een paardengek, maar heb je geen idee wat diegene zou willen hebben? Doe dan een Equidrôme cadeaubon cadeau. Je kunt zelf het te besteden bedrag bepalen. De bedragen lopen van €5,- tot €100,-. Zo weet je tenminste zeker dat degene voor wie het cadeau is er echt blij mee is! Kom snel eens langs bij Equidrôme en wij helpen je aan een geweldig paarden cadeau.

Bezoek de webshop

Contact
Contact