Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Shop-in-shops Ruitersport Equidrôme

Wist je dat ruitersport Equidrôme in de winkel en de webshop uitgebreide collecties heeft van diverse merken? Deze merken hebben shop-in-shop bij Ruitersport Equidrôme. Dit betekent dat we een zeer uitgebreid assortiment van dit merk kunnen aanbieden. 

Van welke merken heeft Equidrôme een shop-in-shop?

De volgende vooraanstaande merken hebben bij ruitersport Equidrôme een shop-in-shop:

Samshield shop-in-shop

De Samshield shop-in-shop bestaat bij ruitersport Equidrôme uit Samshield caps, caps en nog eens caps. In de Samshield shop-in-shop hebben we vele caps direct op voorraad.

Wat is er uniek aan Samshield caps?

Het unieke aan de Samshield caps zijn de oneindige opties, waarmee je altijd een Samshield cap kunt creëren die uniek is en volledig past bij jouw wensen! De rijhelmen van Samshield zijn niet alleen mooi, veilig en comfortabel, ze zijn namelijk ook praktisch doordat ze met 3 verschillende maten schalen werken en een liner systeem. Door deze losse liners is er altijd een maat die past en om achteraf nog te wisselen in de maat van de padding. Ook is het mogelijk deze liners te wassen, zo behoud je een frisse en hygiënische helm!

Waar staat het merk Samshield voor?

Samshield staat voor rijhelmen die zorgen voor meer veiligheid en comfort. De caps van Samshield worden ontwikkeld met hoogwaardige materialen en daarbij is het zelfs mogelijk om je eigen rijhelm samen te stellen geheel naar eigen wens.

De filosofie van Samshield is dan ook om altijd geavanceerde producten te ontwerpen in termen van veiligheid, comfort, hygiëne, materiaal, afwerking en maatwerk. Als resultaat ontwikkelt Samshield een mix tussen behoeften van de professionele ruiter, de creatieve energie van de ontwerper en de technische visie van de ingenieur.

Gedreven door passie om de beste producten te ontwikkelen, zal Samshield altijd rijhelmen maken die specifiek zijn aangepast aan spring-, dressuur-, race-, polo- en eventing activiteiten in termen van bescherming en comfort. Zo werkt Samshield met de vastberadenheid om de beste producten van de markt te genereren en om het bestaande assortiment voortdurend te verbeteren.

Maar de Samshield shop-in-shop bestaat niet alleen uit caps, maar ook de nieuwste ruiterkleding zoals Samshield rijbroeken en Samshield shirts

 

De Niro Boot shop-in-shop

Rijlaarzen in diverse soorten en maten vind je in de De Niro Boot shop-in-shop. Bij De Niro Boot Co. is niets onmogelijk, alle leersoorten kunnen in elke gewenste top gemaakt worden.

Laat je creativiteit de vrije loop en design een laars die bij jouw stijl past!  Om ervoor de zorgen dat er voor iedere ruiter een perfect passende laars is, heeft De Niro Boot Co. meer dan 450 maatcombinaties ontwikkeld. Ook is volledig maatwerk mogelijk.

Waarom een De Niro Boot Co. rijlaars kopen?

De Niro Boot Co. rijlaarzen staan bekend om kwaliteit, stijl en innovatie in de hippische wereld. Passie is dan ook het geheim van het merk. De Niro Boot Co. vertaalt vakmanschap in handgemaakte, kwalitatieve rijlaarzen voor zowel recreatieruiters als wedstrijdruiters. Ondanks dat De Niro Boot Co. al sinds 1981 laarzen maakt, zijn ze pas in 1995 begonnen met het ontwikkelen van rijlaarzen. Er ontstond direct een grote vraag naar deze handgemaakte rijlaarzen in luxe designs.

Het geheim van De Niro Boots Co. is dan ook de hoogwaardige materialen en de focus op technische elementen. Daarbij is het mogelijk om je rijlaarzen volledig naar wens te laten maken. De kwaliteit, aandacht voor detail, innovatie, stijl en onderzoek zijn dan ook de topprioriteiten van De Niro Boot Co.

 

LeMieux shop-in-shop

Wie houdt van luxe materialen, chique uitstraling en de mooiste sets, houdt van LeMieux! De producten van LeMieux shop-in-shop zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. Door de steeds vernieuwende collecties is er altijd een kleur die bij je outfit past!

Welke artikelen in de LeMieux shop-in-shop?

Het van oorsprong Engelse merk LeMieux is binnen de ruitersport een bekende naam. Ze hebben een uitgebreid assortiment waarin ze uitblinken in Merino en Lambskin producten zoals LeMieux zadelonderleggers, LeMieux schabrakken, LeMieux singels en nog veel meer.

LeMieux onderscheidt zich door de uitmuntende pasvorm en het elegante design. Naast de Merino en Lambskin producten heeft LeMieux onder meer ook LeMieux beenbeschermers, LeMieux springschoenen, LeMieux halsters, LeMieux vliegenmutsen in het assortiment, maar ook LeMieux ruiterkleding. In de ontwerpen staan gebruiksgemak en innovatief design staan altijd voorop.

 

HV polo shop-in-shop

De mooie collecties van de HV polo shop-in-shop bestaan uit HV polo ruiterkleding, accessoires en ruitersportbenodigdheden. De op polo geïnspireerde collecties, hebben een luxe uitstraling voor een toegankelijke prijs.

Hierbij wordt continu gebruik gemaakt van de beste materialen, stoffen en kleuren, passend bij het seizoen. Daarmee maakt HV polo de elite polosport toegankelijk voor een breed publiek. HV polo creëert stijlvolle ruitersport collecties voor ruiter en paard.

De HV Polo paardenspullen zijn zo ontworpen dat ze passen bij de collecties voor de ruiter. Zo heb je bijvoorbeeld een HV polo dekje met dezelfde details als een HV Polo shirt. Maar ook een HV Polo wedstrijdoutfit met een dekje in dezelfde designs. 

 

EURO-STAR shop-in-shop

EURO-STAR is de specialist in rijbroeken. In de EURO-STAR shop-in-shop vindt je dan ook veel paardrijbroeken.

Paardrijbroeken specialist EURO-STAR

Euro-Star is van oorsprong een Duits merk, opgericht door Hans Gotzens in 1959. Het doel van EURO-STAR is altijd geweest om paard en ruiter samen als een perfect team te laten functioneren. De innovatieve materialen en ontwerpen sluiten helemaal aan bij deze visie.

De ontwerpen zijn gebaseerd op inzichten van actieve ruiters van alle niveaus. De EURO-STAR rijbroeken geven ruiters comfort, maximale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm. Het doel is dan ook een rijbroek te ontwerpen die past bij elke vrouwelijke lichaamsvorm. Hiervoor bestudeert EURO-STAR bde bewegingen van ruiters op het paard en vertaalt dit door in innovatieve producten. Zo brengt EURO-STAR hippisch design naar een hoger niveau.

 

Imperial Riding shop-in-shop

De Imperial Riding shop-in-shop is met haar kleuren en glitters een uitgesproken paardensportmerk. Met hun ontwerpen richten ze zich speciaal op jongeren die een passie hebben voor paarden.

Wat is uniek aan de Imperial Riding shop-in-shop?

Imperial Riding gaat voor stijlvol, uitgesproken en chique ontwerpen, waarmee iedereen zichzelf kan onderscheiden. Met de verfrissende kleuren daagt Imperial Riding je uit om anders dan anders te zijn.

Wil je een keer wat anders? Dan zit je bij Imperial Riding goed. Door de opvallende prints en afwerkingen heeft Imperial Riding altijd vernieuwende collecties! De collecties zijn ontworpen voor ruiter en paard inclusief alle accessoires en toebehoren.

 

Bezoek de webshop

Contact
Contact