Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Reparatieservice

Het overkomt de beste: een singelstoot die scheurt, botte scheermesjes of een winkelhaak in een deken. We kunnen dit voor je repareren!

Scheermessen slijpen

Pakt jouw scheermachine geen haar meer? Scheert hij niet meer zo snel en strak? Dan is de kans groot dat de messen bot zijn! Scheermessen kunnen gemiddeld 3 tot 5 keer een paard scheren voor ze bot zijn. Is de vacht echter erg dik of vies, dan zijn de messen sneller bot. Je kunt bij ons terecht voor het laten slijpen van scheermessen van alle merken. De scheermessen kunnen bij ons in de winkel worden afgegeven en zijn normaal gesproken binnen 2 weken klaar. Ze zijn dan weer als nieuw! Het slijpen van 1 set messen (boven- en onderblad) kost € 20,-.
 

Lederreparaties

Met onze eigen zadelmakerij in huis kunnen reparaties aan het harnachement van je paard vlug worden gerepareerd. Tevens is Ruitersport Equidrôme aangesloten bij de Vereniging van Zadel- en Tuigdeskundigen (VZTD), dus je bent bij ons op het juiste adres voor al je leerreparaties.De kosten van lederreparaties zijn erg afhankelijk van de uit te voeren reparatie. Wil jij graag een indicatie van de prijs, stuur dan een foto naar algemeen@equidrome.nl.  Wij zullen je dan zo snel mogelijk een indicatie van de prijs toesturen. Na akkoord maken we een afleverafspraak en kan het zadel of hoofdstel dikwijls dezelfde dag gerepareerd en opgehaald worden.

Dekenreparaties

Wanneer de deken van jouw paard kapot gaat, is dit erg vervelend. Gelukkig zijn beschadigingen aan een deken vaak gemakkelijk te repareren. Scheuren, singels en gespen kunnen wij voor je repareren of vervangen. Zo staat jouw paard er weer warm bij. Uiteraard wordt bij reparatie zoveel mogelijk rekening gehouden met de kleur en het materiaal van jouw deken. Wij bevelen aan de deken voor reparatie te laten wassen, zodat de reparatie optimaal kan worden uitgevoerd. De kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade maar liggen meestal tussen de € 5,- en € 20,-. 

 • Scheur repareren, klein: € 9,95
 • Scheur repareren, groot: € 14,95
 • Onderdeel vaststikken, meegeleverd: € 9,95
 • Singel vaststikken, nieuw: € 19,95
 • Dekensluiting vaststikken, nieuw: € 12,95
 • Band/bies/klittenband vaststikken, nieuw: € 11,95
 • Borstsluiting vaststikken, nieuw: € 18,95
 • Bilkoord los: € 8,95
 • Musketon: € 5,95

Laarzenreparaties

Zijn jouw rijlaarzen net te krap geworden in de kuit? Wij kunnen ze voor je oprekken! Afhankelijk van je laars lukt dit tot ongeveer 1,5 á 2 cm. We doen dit met een professionele spanner. De kosten hiervan bedragen € 19,95. Je laarzen zijn meestal al na enkele dagen al klaar. Nieuwe ritsen in je laarzen zetten? Of de hakken vervangen? Ook daar kunnen we voor zorgen!

 

Wil jij graag iets laten repareren, neem dan zeker eens contact met ons op!

Contact
Contact