PaardenInzicht

Regelmatig huurt Margreet Noordanus onze rijhal en geeft zij hier met haar bedrijf PaardenInzicht leerzame coachsessies. Onze lieve pony’s Joyce en Didi helpen haar hier regelmatig bij. Paarden zijn namelijk de perfecte partners bij het coachen van zowel individuen als teams.

Wil je alleen of in teamverband werken aan bijvoorbeeld zelfinzicht, effectief leiderschap, samenwerken, grenzen stellen, besluiteloosheid of communicatie? Dan kan coachen met paarden een uitkomst bieden! Paarden werken namelijk als een spiegel. Ze zijn specialisten in non-verbale communicatie en pikken de kleinste signalen op. Door contact te maken met een paard en oefeningen met hem uit te voeren, zal hij feedback geven. Deze feedback kan je veel inzicht geven in niet alleen jezelf maar ook in een team. Met deze vernieuwde inzichten kun je vervolgens aan de slag om zo tot een effectieve samenwerking te komen.

Is jouw interesse gewekt? Neem dan zeker een kijkje op de website van Margreet. Of neem contact met haar op per telefoon: +31 6 22 36 09 99 of e-mail: [email protected].

 

 

Contact
Contact