Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Maatwerk

Zoek jij iets unieks? Dan ben je bij Ruitersport Equidrôme aan het juiste adres!

Rijlaarzen

Wil jij graag perfect passende rijlaarzen, die er ook nog eens fantastisch uitzien? Wij stellen ze graag met je samen. In onze winkel werken we voor rijlaarzen veel met het merk De Niro Boot. Doordat dit merk een groot aanbod aan standaard maten heeft, komt volledig maatwerk weinig voor. Heb je toch maatwerk nodig? Dan meten onze medewerksters je been volledig en precies op, zodat er een perfect passende laars voor je wordt gemaakt. De Niro Boot biedt de mogelijkheid rijlaarzen geheel samen te stellen zoals jij ze het mooist vind! Natuurlijk denken we graag met je mee om tot een zo mooi mogelijke laars te komen. 

Rijhelmen

Veiligheid gaat boven alles. Wij vinden het dan ook enorm belangrijk dat onze klanten een goed passende en veilige cap dragen. Het oog wilt echter ook wat en gelukkig bestaan er enorm veel mooie rijhelmen. Wil jij graag een unieke cap of heb je specifieke kleur wensen? De caps van KEP Italia en Samshield kunnen geheel worden gepersonaliseerd. Nadat we de juiste maat en het gewenste model hebben bepaald. Zullen we aan de hand van een configurator de verschillende opties bespreken en laten zien. 

Overig

Naast rijhelmen en rijlaarzen kunnen we ook gepersonaliseerde wedstrijdjasjes, zadeldekjes, dekens, oornetjes etc. leveren. Wij werken hiervoor veel met de merken Equiline en Equest. 

Zou jij graag een item willen laten personaliseren, neem dan zeker eens contact met ons op!

Contact
Contact