Vandaag geopend van 09:30 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Dekenwasservice

Het wassen van paardendekens is niet echt een leuke klus. Toch is het voor de gezondheid van je paard belangrijk dat de dekens regelmatig grondig gewassen worden. Een schone paardendeken gaat overdracht van schimmels, bacteriën en luis tegen. Bij Ruitersport Equidrôme kun je paardendekens professioneel laten reinigen, wat voor jou veel tijd en werk scheelt! Daarbij verleng je de levensduur van je deken aanzienlijk door deze regelmatig professioneel te laten reinigen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je levert je deken(s) in bij ons en krijgt daar een inleverbewijs voor terug. Let erop dat de sluitingen en/of bilkoorden vastgemaakt zijn, en het overtollige haar eraf geborsteld is. Je deken wordt bij het inleveren gelabeld, zodat verwisseling uitgesloten is.

Je dekens worden met de grootst mogelijke zorg en volgens het wasvoorschrift gewassen en gedroogd. Tijdens het wasproces zullen de overige haren zoveel mogelijk worden verwijderd. Ook kunnen we je paardendekens met W2Waterproof een waterdichte behandeling geven. Hierdoor krijgen je dekens een extra vuil- en waterafstotende laag, wat voorkomt dat zweet en vuil diep in het materiaal kunnen dringen. Zo verleng je de levensduur van je deken aanzienlijk.

Op de afgesproken tijd kan je de schone deken weer bij ons ophalen.

Naast het reinigen van dekens kun je ook bij ons terecht voor het wassen van andere paardenspullen, zoals zadeldekjes, westernpads, bandages en transportbeschermers.

Prijzen

  • Deken: € 16,95
  • Halsstuk: € 5,95
  • Zadeldekje: € 5,95
  • Westernpad € 12,95
  • Impregneren: € 5,95

Wil jij er zeker van zijn dat jouw paardendekens schoon zijn? Lever ze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat jouw paardendekens, zadeldekjes, westernpads, bandages en transportbeschermers weer zo goed als nieuw worden.
 

Heb jij vragen over onze dekenwasserij, neem dan zeker eens contact met ons op!

Contact
Contact