Vandaag geopend van 09:30 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Ruiterwinkel

Op zoek naar een uitgebreide ruiterwinkel in de omgeving van Limburg? Bij Equidrôme in Venlo vind je alles voor jou en je paard! Wij bieden naast een 1500 m2 grote ruiterwinkel ook diverse diensten aan, zoals bitpasconsult en borduurservice. We beschikken ook een mooie rijhal waar je je nieuwe spullen gelijk uit kan proberen met je eigen paard. Onze ruiterwinkel is zeven dagen per week geopend.

Bezoek onze ruiterwinkel alvast online

Complete ruiterwinkel met onder andere een breed assortiment rijkledingGepersonaliseerde cap in onze ruiterwinkel

Bij ruiterwinkel Equidrôme zijn we net als jij dol op paarden en weten er dan ook alles van af. Stel ons gerust al je vragen! Je vind bij ons alles wat met paarden te maken heeft onder één dak. Zo verkopen we bijvoorbeeld prachtige rijkleding in alle soorten en maten, zoals:

Wil jij je onderscheiden van andere ruiters? Laat je kleding dan personaliseren. Onze borduurservice beschikt over een professionele borduurmachine waarmee we mooie patronen kunnen maken op ieder materiaal. Laat bijvoorbeeld de naam van je paard of een bedrijfslogo op je rijbroek, jasje of op een deken borduren. We bieden een ruime keus in kleuren en lettertypen, dus je kunt al je creativiteit kwijt! Zelfs als je niet actief bent in de paardensport kun je bij onze borduurservice terecht. De kosten zijn afhankelijk van het project. We maken jouw rijkleding graag op maat. Mooie passende kleding verbetert je prestatie namelijk gegarandeerd. Een goed passende cap is essentieel als je veilig wilt paardrijden en rijlaarzen moeten ook lekker zitten. Natuurlijk wil het oog ook wat en daarom doen we ons best om jouw kleding er stijlvol uit te laten zien en er een persoonlijke touche aan te geven!

Extra diensten in onze ruitersport winkel in LimburgMooie rijhal bij onze ruiterwinkel

Wij zijn veel meer dan alleen een ruiterwinkel. Je kunt namelijk voor verschillende diensten bij ons terecht, zoals een bitpasconsult. Samen met onze bitdeskundige en natuurlijk je paard ga je dan op zoek naar het perfecte bit. Test de verschillende bitten uit in onze rijhal. Daar mag je paard het bit naar keuze twee weken lang uitproberen. Bij het vinden van een passend bit kijken we vooral naar de samenwerking tussen jou en je paard en naar bijzonderheden aan het gebit. Daarnaast doen we ook aan scheerapparaatverhuur, zadelservice, dekenwasservice en we hebben een ruitercafé waar je heerlijk kunt ontbijten en lunchen met uitzicht op onze rijhal!

Online ruiterwinkel met de beste merken

Geen tijd om langs te komen bij onze ruiterwinkel of wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze webshop. Hier verkopen we verschillende topmerken, zoals Gallagher, De Niro Boot Co., BR, Harry’s Horse, Sports, Roerckl, OHP, Leovet, Eskadron en Pikeur. De levertijd is altijd snel. Onder sale vind je al onze top aanbiedingen en bekijk ook vooral onze nieuwe collectie!

Contact
Contact