Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Ruitersport Limburg

Ben je op zoek naar een winkel in Limburg met alles voor ruitersport? Kom dan eens langs bij Equidrôme in Venlo of bekijk onze webshop. Bij ons vind je alles voor ruitersport onder één dak. We zijn de meest complete paardenwinkel van Limburg en bieden ook veel extra diensten aan, zoals bitpasconsult, dekenwasservice, borduurservice en zadelservice. Test jouw nieuwe uitrusting samen met je paard uit in onze rijhal.

Bezoek onze ruitersport winkel in Limburg alvast online

Alles voor ruitersport bij Equidrôme in LimburgAlles voor ruitersport bij Equidrôme in Limburg

Bij Equidrôme in Limburg zijn we net als jij gek op paarden. Je kunt dan ook bij ons terecht met al je vragen. We helpen je graag aan de perfecte uitrusting voor jou en je paard. Waar ben je naar op zoek? Bij ons koop je:

Maak jouw uitrusting persoonlijk door gebruik te maken van onze borduurservice. Kies uit verschillende lettertypen en kleuren en laat bijvoorbeeld de naam van je paard of een bedrijfslogo op ja jasje, cap of deken borduren. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij en je paard er goed uitzien, maar veiligheid is nóg belangrijker. Daarom maken wij ook rijlaarzen en caps op maat. Een cap die perfect past biedt betere bescherming bij een val.

Extra diensten bij jouw ruitersport winkel in LimburgKleine en grote beoefenaars van de ruitersport in onze rijhal in Limburg

Een van onze extra diensten is dus de borduurservice, maar onze ruitersport winkel in Limburg biedt jou nog veel meer. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook je zadel laten verstellen en repareren. Ook erg belangrijk voor de veiligheid! Daarnaast doen we aan bitpasconsult. Samen met een specialist en je paard ga je dan de rijhal in, op zoek naar het juiste bit. Er zal gekeken worden naar de samenwerking tussen jou en je paard en of er afwijkingen te zien zijn in het gebit. Wil je graag je paard scheren, maar heb je zelf geen scheermachine in je bezit? Huur deze dan bij ons. Ook geboorte alarmen zijn bij ons te huur.

Kom langs bij onze paardenwinkel in Limburg of bestel online

We zijn 363 dagen per jaar geopend en 7 dagen per week, dus het is lastig om geen moment te vinden waarop je tijd hebt om bij ons langs te komen. Toch bieden we je ook de mogelijkheid om online inspiratie op te doen. Kom de producten vervolgens ophalen bij onze ruitersport winkel in Limburg of laat ze tegen een kleine vergoeding bezorgen. We garanderen altijd een snellen levertijd. Langskomen is natuurlijk altijd het leukst. Bij Equidrôme in Limburg vindt u alles voor de ruitersport onder één dak én we hebben een heel leuk ruitercafé met uitzicht op onze rijhal. Kom binnenkort eens bij ons langs!  

Contact
Contact