Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kinderfeestje paarden

Equidrôme organiseert het leukste kinderfeestje met paarden. Ben jij binnenkort jarig en helemaal gek van paarden? Kom danLeukste kinderfeestje met paarden bij ons langs! Vertel ons wat je leuk vindt en wij organiseren een top dag voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Leer alles over paarden en ga op onderzoek uit in onze uitgebreide winkel.

Wat ga je doen tijdens jouw kinderfeestje met paarden?

We hebben diverse leuke thema's voor kinderfeestjes met paarden, maar we passen dit natuurlijk aan op wat jij het leukste vindt! Je kunt een keuze maken uit de thema's die hieronder staan beschreven: 

  • Unicorn: We gaan naar onze rijhal waar een grote knutseltafel voor jullie klaar staat. Samen maken we een mooi Eenhoorn-masker die je natuurlijk ook op mag doen! Daarna spelen we een leuk spelletje genaamd 'Eenhoorntje Prik'. Lukt het om zonder te kijken de hoorn van de eenhoorn op de juiste plaats te prikken? Hierna gaan we natuurlijk naar de pony’s toe. Is het een pony of een eenhoorn? We gaan ze samen omtoveren tot eenhoorns, met een echte hoorn en prachtige vlechtjes in de manen! Durf jij een rondje te rijden? Dan kan dat!
  • Ponypret: We gaan naar onze rijhal waar een grote knutseltafel klaar staat. Hier gaan we een hoefijzer verven met de mooiste kleuren. Deze mag iedereen aan het einde van het kinderfeestje mee naar huis nemen. Als alle hoefijzers zijn voorzien van de meest prachtige kleuren gaan we kennis maken met de Knutselen tijdens jouw kinderfeestje met paardenpony’s. We gaan ze borstelen en als je wilt mag je vlechtjes maken in hun manen! Als ze helemaal schoon en glanzend zijn gaan we de pony's opzadelen. Onze begeleidster vertelt allerlei leuke paardenweetjes en legt je uit waar het stuur en de rem van een pony zit. Voor wie wil en durft is het mogelijk een rondje te rijden!
  • Wilde West: We gaan naar de rijhal waar een aantal spelletjes klaar staan. Daar zullen jullie leren met een lasso te werpen, hoefijzers gooien en een gaaf spel spelen genaamd 'Koeien & Cowboys'! Hierna maken we kennis met de pony’s. Onze begeleidster legt je uit waar het stuur en de rem van een pony zit. Voor wie durft mag dan als een echte cowboy tussen pionnen door rijden!
  • Prinsen en Prinsessen: We gaan naar onze rijhal waar een grote knutseltafel klaar staat. Hier gaan we een kroon of zwaard knutselen! Daarna spelen we een leuk spelletje genaamd 'Tronendans'. Lukt het jou om als een échte prins(ses) het spel te winnen? Hierna gaan we kennis maken met de pony’s. Als ze helemaal schoon en glanzend zijn gepoetst gaan we ze opzadelen. Durf jij als prins of prinses een rondje te rijden?
  • Schilder: We gaan naar onze rijhal waar echte schilderdoeken klaar staan. Na een korte uitleg, mag je aan de slag met je eigen schilderij. Je mag de lieve pony's naschilderen of iets anders bedenken wat je leuk vindt. Natuurlijk neem je het kunstwerk na afloop mee naar huis! Als onze schilderijen klaar zijn maken we kennis met de pony's. We gaan ze borstelen en opzadelen. Rij je ook een rondje op de pony?

We sluiten jouw kinderfeestje met paarden af in ons ruitercafé. Hier is het altijd heel erg gezellig en daar eten we met z’n allen frietjes met kroketten en frikadellen. Dat hoort er natuurlijk bij op je verjaardagsfeestje!

Als je zelf suggesties hebt om de dag nog wat leuker te maken, kun je deze natuurlijk altijd aan ons doorgeven.

Paardenpartijtje in onze uitgebreide paardenwinkelHalster maken kinderfeestje met paarden

Equidrôme is een complete paardenwinkel. Je vindt bij ons 1500m2 aan paardenplezier. Tijdens onze zoektocht door de winkel ontdek je waarom Equidrôme zo speciaal is. Ontmoet onze bitpasser en leer hoe een zadel goed wordt afgesteld of gerepareerd. Zo maak je van jouw kinderfeestje een leerzame dag waar je veel over paarden leert!

Kinderfeestje met paarden vieren bij Equidrôme?

Wil jij dit jaar een kinderfeestje met paarden houden bij Equidrôme in Limburg? Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we al jouw wensen. Bel ons op tel: 0031-(0)77-3216006 of stuur een mailtje naar: algemeen@equidrome.nl. Tegenwoordig zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp: 06-23327946. Kom snel bij ons langs voor het leukste kinderfeestje met paarden van heel Nederland!

Meer weten over de tarieven en dagen?

*Mocht je met minder dan 8 kinderen komen, wordt er altijd de prijs van 8 kinderen berekend voor het kinderfeestje met paarden.

Bezoek de webshop

Contact
Contact