Kinderfeestje paarden

Equidrôme organiseert het leukste kinderfeestje met paarden. Ben jij binnenkort jarig en helemaal gek van paarden? Kom dan bij ons langs! Vertel ons wat je leuk vind en wij organiseren een top dag voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Leer alles over paarden en ga op onderzoek uit in onze uitgebreide winkel.

Leukste kinderfeestje met paarden

 

 

 

 

 

 

 

Wat ga je doen tijdens jouw kinderfeestje met paarden?

We hebben een leuk programma samengesteld voor kinderfeestjes met paarden, maar we passen dit natuurlijk aan op Knutselen tijdens jouw kinderfeestje met paarden wat jij leuk vind! (We hebben een vast programma, dit is eigenlijk niet aanpasbaar.) Ons standaard programma ziet er zo uit:

  • Jouw kinderfeestje met paarden begint met limonade en iets lekkers. Het is dan ook tijd om cadeaus uit te pakken! Het kinderfeestje begint met het zingen van een verjaardagsliedje. Vervolgens gaan we de cadeautjes uitpakken aan de hand van een leuk memory-spel. Nadat alle cadeautjes zijn uitgepaKnutselen tijdens jouw kinderfeestje met paardenkt is het tijd voor iets lekkers! We versieren een heerlijke wafel en eten deze daarna lekker op.
  • Vervolgens houden we een spannende zoektocht door de winkel. Hierbij leer je al veel over de verzorging van paarden en misschien zie je nog iets leuks. Vervolgens gaan we naar onze rijhal waar een grote knutseltafel klaar staan. Hier gaan we een hoefijzer verven met de mooiste kleuren. Deze mag iedereen na afloop van het kinderfeestje mee naar huis nemen. 
  • Daarna maken jullie kennis met onze schattige pony’s en krijgen jullie les van een van onze ruiters. Hoeveel weet jij al over paarden?
    Als alle hoefijzers zijn voorzien van de meest prachtige kleuren gaan we kennis maken met de pony’s. We gaan ze borstelen en als je wilt mag je vlechtjes maken in hun manen! Als ze helemaal schoon en glanzend zijn gaan we opzadelen. Onze begeleidster verteld allerlei leuke paardenweetjes en legt je uit waar het stuur en de rem van een pony zit. Voor wie durft mag zelfs een rondje rijden!
  • We sluiten jouw kinderfeestje met paarden af in ons ruitercafé. Hier is het altijd heel erg gezellig en eten we met z’n allen frietjes met kroketten en frikadellen. Hmmm!

Vind je één van de onderdelen leuker dan de rest? Dan besteden we daar natuurlijk de meeste tijd aan. Als je zelf suggesties hebt om de dag nog wat leuker te maken, kun je deze natuurlijk altijd doorgeven.

Paardenpartijtje in onze uitgebreide paardenwinkelHalster maken tijdens jouw kinderfeestje met paarden

Equidrôme is een complete paardenwinkel. Je vind bij ons 1500m2 aan paardenplezier. Tijdens onze zoektocht door de winkel ontdek je waarom Equidrôme zo speciaal is. Ontmoet onze bitpasser en leer hoe een zadel goed wordt afgesteld of gerepareerd. Zo maak je van jouw kinderfeestje een leerzame dag waar je veel over paarden leert!

Kinderfeestje met paarden houden bij Equidrôme?

Wil jij dit jaar een kinderfeestje met paarden houden bij Equidrôme in Limburg? Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we al jouw wensen. Bel ons op tel: 0031-(0)77-3216006 of stuur een mailtje naar: [email protected] Tegenwoordig zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp: 06-23327946. Kom snel bij ons langs voor het leukste kinderfeestje met paarden van heel Nederland!

Online reserveren van je kinderfeestje?

Dat kan! Reserveer je kinderfeestje via onze webshop!
Reserveer nu

Bezoek de webshop

Contact
Contact