Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tax Free inkopen

Heb jij een bedrijf binnen de EU, of ben je woonachtig of handel je vanuit een land buiten de EU? Dan is het mogelijk bij ons om Tax Free je inkopen te doen.

Bedrijf binnen de EU

Bij Ruitersport Equidrome kun je, als buitenlands bedrijf van binnen de EU, jouw producten Tax-Free inkopen. Veel buitenlandse bedrijven maken hier al gebruik van. Je dient als bedrijf zijnde een geldig BTW-nummer te hebben. Op vertoon van en na controle van jouw BTW-nummer zullen wij de BTW op jouw aankopen in mindering brengen.

Om je volledig van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij je jouw bedrijfsgegevens en het geldige BTW-nummer van jouw bedrijf in combinatie met een geldig ID mee te brengen.

In dit geval kun je dus, naast gebruik maken van onze diverse aanbiedingen, in dit geval ook de BTW in mindering brengen. De btw bedraagt in Nederland 21% hoog tarief en 6% laag tarief. 

Woonachtig buiten de EU

Ben je woonachtig of handel je vanuit een land buiten de EU en wil je producten bij Ruitersport Equidrome inkopen? Dan kun je het BTW-bedrag terug ontvangen via Global Refund. De bijbehorende documenten maken wij in de winkel direct voor je klaar.

 

Heb jij vragen over Tax-Free inkopen, neem dan zeker eens contact met ons op!

Contact
Contact