Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

BTW vrij inkopen

Heb jij een eigen onderneming binnen de EU óf ben je woonachtig buiten de EU? Dan is er een mogelijkheid om zonder BTW bij ons te kopen.

Binnen de EU

Bij Ruitersport Equidrôme kun je als buitenlandse onderneming binnen de EU, jouw producten BTW vrij aankopen. Je gegevens worden eerst door ons gecontroleerd op o.a. een geldig BTW nummer. Na goedkeuring, zullen wij de btw direct bij de kassa op jouw aankopen in mindering brengen. Als laatste vul je een transportverklaring in, waarin aangegeven wordt dat de goederen binnen de EU worden vervoerd. Om je goed van dienst te kunnen zijn, neem je een geldig ID en het te gebruiken BTW nummer mee. Je kunt daarnaast aantonen dat je eigenaar bent van de onderneming waarop je koopt. Vul eventueel ons formulier voor zakelijke klanten in, zodat we je sneller van dienst kunnen zijn.

Woonachtig buiten de EU

Wij werken samen met Global Blue om jou te kunnen voorzien van TAX free formulieren waarmee je de BTW terug kunt vragen. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Zakelijke klanten

Ben je ondernemer en vervoer je de bij ons aangekochte goederen binnen de EU? Na controle van jouw gegevens kun je bij ons in de winkel BTW vrij kopen! 

Velden met * zijn verplicht.
Contact
Contact