Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Eskadron kleding

Op zoek naar kleding voor je paard van het merk Eskadron? Bij Equidrôme vind je zeker wat je zoekt. Wij hebben een zeer uitgebreide paardenwinkel met alles voor jou en je paard. Hier verkopen we diverse topmerken, zoals Eskadron.

Eskadron kleding kopen?

Als je op zoek bent naar aankleding voor je paard van het topmerk Eskadron, dan moet je snel eens langskomen in Kleding Eskadron: mooie dekjesonze winkel of doe inspiratie op in onze website. Hier kun je ook direct bestellen. Van Eskadron verkopen we zowel in onze fysieke winkel als online:

Bekijk ons volledige assortiment in de webshop. Al deze producten vind je ook in onze fysieke paardenwinkel in Venlo. Een goede uitrusting is erg belangrijk. Alles moet natuurlijk goed passen, zodat jij en je paard zich comfortabel voelen, maar stijl is ook belangrijk. Vooral als je ook aan wedstrijdrijden doet, is het belangrijk dat jij en je paard een goede uitstraling hebben.

Eskadron, kleding voor je paard sinds 1977Eskadron kleding kopen in Limburg

Eskadron is het toonaangevende merk op het gebied van uitrusting voor het paard. In 1977 kwam het merk Eskadron op de markt. Het is een dochteronderneming van Pikeur; hét merk voor ruiterkleding, dat toen al bestond. Het uitgangspunt van Eskadron was dat het van hetzelfde niveau zou zijn als Pikeur. En dat is gelukt! De kwaliteit van de aankleding die Eskadron levert is hoogstaand en de ontwerpen zijn stijlvol. Het motto van Eskadron is dan ook: “kwaliteit is geen luxe”. Ervaringen uit de praktijk worden gebruikt om steeds weer nieuwe collecties te ontwikkelen. Eskadron werkt samen met topruiters, zodat de producten gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Aankleding van je paard laten borduren?

Onderscheid je van andere ruiters door de kleding van jou en je paard te personaliseren. Dit kan bij onze borduurservice. Kom bijvoorbeeld langs met een deken van Eskadron en wij borduren de naam van je paard er op. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een logo of iets heel anders. Ditzelfde doen we ook met jouw ruiterkleding. Equidrôme is zeven zagen per week geopend, dus je vind gemakkelijk een datum die jou schikt. Na het shoppen rust je heerlijk uit in ons ruitercafé, met uitzicht op onze rijhal. Kom snel bij ons langs voor mooie Eskadron kleding voor je paard en nog veel meer!

Contact
Contact