Vandaag geopend van 09:30 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Stel je eigen Samshield cap samen

Stel je eigen Samshield cap samen! Nieuw bij Ruitersport Equidrôme: Kies je eigen favoriete kleuren en materialen voor op de Samshield paardrijcap. Zo krijg je een unieke, eigen rijhelm die niemand anders heeft. Hoe leuk is dat? Hieronder kun je je eigen cap berekenen en bestellen. 

Stel jouw eigen Samshield paardrijcap samen

Het rijden met een paardrijhelm is altijd verplicht. Vrijwel iedere manege wilt dat je met een cap op rijdt. Het gaat immers om je eigen veiligheid! Hoe leuk is het dat je nu bij Ruitersport Equidrôme je eigen gepersonaliseerde rijhelm van Samshield kunt samenstellen. Zo ben jij straks in het bezit van een unieke paardrijcap die niemand anders heeft! Wat maakt het zo leuk om een eigen Samshield paardrijcap samen te stellen?

  • Hou je van wat glitters? Dan kun je zelfs Swarovski kristallen toevoegen aan de rijhelm.
  • Personaliseer de paardrijcap door jouw naam in de band te laten zetten.
  • Je kunt een logo toevoegen.
  • De materialen waar je uit kunt kiezen, zijn in verschillende soorten: van glimmend tot mat.

Eén ding is zeker: met een gepersonaliseerde paardrijcap van Samshield kun je alle kanten op! Vul hierboven jouw wensen in en bestel de cap gemakkelijk en snel online!

Samshield paardrijcap: veiligheid voor alles

Of je nu voor een gepersonaliseerde helm van Samshield kiest of niet: veiligheid staat voor alles. Door altijd een paardrijpcap op te hebben tijdens het paardrijden, rij je veilig en bied het je bescherming tijdens het vallen. Samshield heeft vele soorten paardrijhelmen in hun collectie. Wil je helm-inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje bij de andere helmen van Samshield.

Koop jouw unieke gepersonaliseerde Samshield helm bij Equidrôme in Venlo

Hebben wij jou enthousiast gemaakt en wil je ook graag zo'n unieke Samshield paardrijcap? Dan kun je hierboven alle wensen invullen hoe jouw helm eruit moet zien. Wij hopen natuurlijk dat je tijdens het paardrijden veilige uren maakt met jouw eigen, unieke paardijcap. Heb je vragen over de gepersonaliseerde helmen van Samshield? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar! Je kunt bellen naar: 0031-(0)77-3216006 of stuur een e-mail naar: algemeen@equidrome.nl

Contact
Contact