Klaar voor de zomer met de Ariat Tri Factor Rijbroek!

Het merk Ariat ken je natuurlijk van die fijne jodhpurs.  Maar een rijbroek? Van Ariat? Ja, ze zijn er echt. Een nieuwe ontwikkeling van dit fantastische merk. De Ariat Tri Factor!
          

 Ariat
Ariat is een merk dat opgericht is in het jaar 1963. Ariat is ontstaan door het geloof in technologie en het streven naar verbetering. Het doel van Ariat is het bieden van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Ariat is bekend is geworden van zijn jodhpurs, maar streeft naar nieuwe ontwikkelingen en is hierdoor aan het groeien met zijn kledinglijn.


Afbeeldingsresultaat voor ariat innovation dedivation          foto van Ariat Europe.

De Tri Factor Rijbroek

De Tri Factor is de nieuwste rijbroek van het merk Ariat. Een rijbroek die gemaakt is met verschillende technieken, om jou als ruiter het beste gevoel te geven in een rijbroek.
Het belangrijkste technische snufje van deze rijbroek is toch wel  het Icefil® Xylitol-based cool system. Dit zorgt ervoor dat de rijbroek in de zomer koel aanvoelt. Het kan de huidtemperatuur zelfs tot 3 graden verlagen. Daarnaast zorgt deze rijbroek voor een droog gevoel op de huid, doordat het zweet afvoert.  

Er zit een V patroon in de broeksband aan de achterkant van de broek die zorgt dat de broek perfect aangesloten blijft zitten op je lichaam. Ook als je gehurkt zit om beenbeschermers aan te doen of in verlichte zit gaat om over die oxer heen te vliegen. De broek is een slim fit model dat gemaakt is van strechstof waardoor hij fantastisch voelt om te dragen en daarnaast goed aansluit en door zijn belijning zorgt voor een slanke look. Mooi meegenomen, toch? De broek is voorzien van een anti-slip zitvlak van siliconen. Deze siliconen zorgen voor een stevige zit, maar zijn niet zo stroef dat je geen bewegingsvrijheid hebt. Een perfecte combinatie!

Hij is verkrijgbaar in het blauw, beige en wit. In reguliere maten maar ook in lengte maten.
En tenslotte kun je ook nog kiezen voor full seat grip of alleen knee grip.
        
 

Ervaringen

Onze stagaire Bojenna heeft de Tri Factor rijbroek  getest en zij is erg te spreken over de rijbroek en zal hem zeker aanraden aan onze klanten.
Bojenna vind de rijbroek erg fijn zitten, het is geen rijbroek die je de hele tijd op moet trekken omdat die steeds afzakt bij alles dat je doet. Bij het bukken blijft die mooi op zijn plaats zitten en je kunt je er uitstekend in bewegen.
Een groot pluspunt aan de rijbroek vind ze het slim fit model, hierdoor kleed de rijbroek mooi af en voel je je fijn in de rijbroek. De rijbroek is gemaakt van erg fijn stof dat niet stug is maar lekker soepel waardoor je het gevoel hebt dat je in een joggingbroek loopt, erg fijn als je de hele dag je rijbroek aan moet hebben!

Op het zadel heeft de rijbroek extra siliconen grip, dit vind ik zelf een heel groot voordeel. Net dat extra beetje houvast in het zadel. Maar de grip is niet zo extreem dat je helemaal vastgeplakt zit aan het zadel. Je kunt je nog goed bewegen maar doordat je de grip hebt blijf je toch netjes zitten in het zadel in plaats van dat je de hele tijd blijft schuiven.

Met de zomerdagen is dit een erg fijne rijbroek. Doordat de broek de gevoelstempratuur van de huid met drie graden verlaagd is het ook voor de heetste dagen fijn om een rijbroek te dragen. De buitenkant van de rijbroek voelt ook met deze warme dagen nog koud aan.

                      Afbeeldingsresultaat voor ariat tri factor
Wil jij ook graag kans maken om deze toffe rijbroek in jouw kast te hebben hangen?
Dat kan! Wij geven GRATIS één Ariat Trifactor Rijbroek weg!


                   

 

 

Vul de woordzoeker in en maak kans op een Ariat Trifactor rijbroek naar keuze!
                    

Streep onderstaande woorden weg. Alles weggestreept? Dan blijft er een zin over! 
Zend jouw antwoord gemakkelijk HIER in of mail hem naar marketing@equidrome.nl! Wij nemen 1 juli  2018 contact op met de winnaar!

                    Ariat
                    Rijbroek
                    Tri 
                    Factor
                    Blauw
                    Beige
                    Wit
​                    Grip
                    Comfort

 

 

 

 

 

Contact
Contact