Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Nieuw bij Equidrôme: Kask rijhelmen!

Een nieuwe rijhelm bij Equidrôme? Wat? Welk Merk..?     KASK!
Kask is een Italiaans merk dat de laatste maanden steeds meer wordt gebruikt in de paardensport! Wil jij weten waarom? Lees dan zeker verder!
            

Kask
Kask is voor Ruitersport Equidrôme een nieuw merk. Kask is een Italiaans merk dat zich voorheen altijd heeft gericht op het ontwerpen van ski helmen en op de wielersport, dit alles gebeurd met het produceren van de hoogste kwaliteit. Sinds een aantal jaar is Kask zich ook gaan specialiseren op het ontwerpen van rijhelmen voor de paardensport. Deze caps beschikken over de hoogste kwaliteit en veiligheid die een ruiter nodig heeft. Naast de hoogste kwaliteit hebben Kask rijhelmen ook nog eens een super mooie look en wilt iedere ruiter ermee gezien worden.

 

 

Kask Rijhelmen
Rijden met een Kask cap is een en al genot. Zo heeft Kask niet alleen een mooie uitstraling maar is een Kask cap een top veiligheidssysteem en de hoogste kwaliteit. De cap is gemaakt van licht materiaal waardoor je er makkelijk uren mee kan rijden. Een pluspunt van de Kask rijhelm is het stukje aan de achterkant van de cap. Dit zorgt ervoor dat je in je nek extra veiligheid biedt. Door dit stukje sluit de cap perfect aan op je hoofd. De kinriem is gemaakt van leer en heeft een afneembaar ‘hoesje’. Dit kun je dan in de wasmachine stoppen en blijft het bandje mooi school. De paddingen van een Kask rijhelm zijn uitneembaar, hierdoor kun je ook deze padding wassen en eventueel vervangen als je hoofd is gegroeid of je een maat kleiner nodig hebt. De padding is dikker waardoor hij fijn op aanvoelt
         

 

De collectie Kask Rijhelmen zal bestaan uit:

 • Dogma Light
  De Dogma Light is een cap waarvan de buitenkant bedekt is met speciaal textielmateriaal, dat waterdicht, krasbestendig en wasbaar is. De binnenkant heeft optimale bescherming tegen schokken, perfect comfort en minimaal gewicht. De cap is voorzien van optimaal ventilatiesysteem.
  De Dogma Light is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, blauw en antraciet.

 

 • Star Lady
  De Star Lady is een cap die extra bescherming biedt tegen de zon. En voor vrouwen is ontworpen, door de chique uitstraling heeft deze cap net een streepje voor bij de vrouwen.
  De Star Lady is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, navy, bruin, antraciet, zwart/zilver, navy/zilver, bruin/zilver, antraciet/zilver
 • Swarovski Frame
  De Swarovski Frame is een model van Kask dat custommize gemaakt kan worden. Zo kun je zelf bepalen welke glitters je op het frame krijgt. Dit is een cap met extra charmes en klasse. Een cap die mooi afgewerkt is met echte kristal Swarovski elementen. Deze cap zorgt voor net dat beetje extra waardoor je echt op valt.

 

 • Swarovski Carpet
  De Swarovski Carpet is een vleugje elegantie met Swarovski-elementen van echt kristal op het front. Een cap met net dat beetje extra naast alle comfort die al deze modellen van Kask te bieden hebben. Wil jij ook de jury verblinden met de prachtige kristallen die deze rijhelm biedt?
  Ook de Carpet is een custom model. De cap is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, blauw, bruin en zilver


 

Ambassadeurs

Er zijn verschillende ambassadeurs van het merk Kask. Zij rijden allemaal met een Kask cap. Dit doen ze zeker niet voor niks, het is een fijn merk met een goede kwaliteit.
-Nicola Philapearts
-Daniel Deussel
-Giampiero Garofalo
-Jonna Ekberg
-Petronella Andersson
-Maria Madenova
- Emanuele Gaudiano

Ervaringen

Onze stagaire Bojenna heeft de Kask rijhelm opgehad en getest. Zij was erg positief over deze cap.
Het is een mooie cap die goed is afgewerkt en waar je bijna de kwaliteit van af ziet stralen. De cap heeft een fijn luchtsysteem waardoor je het nooit te warm hebt met rijden. Doordat de cap erg licht is, is deze fijn te dragen, als je snel last van hoofdpijn hebt vind ik dit zeker een aanrader. Het klepje dat aan de achterkant van de cap zit is in maat verstelbaar en erg flexibel zodat het niet gaat drukken op je hoofd. Ik merk dat de cap erg mooi aansluit en dat de padding die in de cap zit echt van goed dik materiaal is. De cap is erg zacht van de binnenkant en dat is natuurlijk erg fijn met dragen. De cap ziet er mooi uit en valt goed op als je ermee gaat rijden. De padding is er makkelijk in te zetten maar ook er weer uit te halen.
Een minpuntje van de cap vind ik dat de cap gemaakt is van stof in plaats van leder, maar dit is echter persoonlijk.

foto van KASK equestrian.        

 

Contact
Contact