Shinen met Sprenger Diamond Paste?

Sprenger Diamond Paste is een pasta die zorgt dat jouw stijgbeugels, bitten, gespen en andere metalen voorwerpen weer een geweldige glans krijgen. Klinkt té mooi om waar te zien, niet? Daarom testte Iris het voor je uit! En het resultaat mag er zeker wezen... Wij hebben een nieuwe favoriet! Bekijk snel de video voor onze bevindingen

De Sprenger Diamond Paste is een pasta die allemaal kleine korreltjes bevat en zo zorgt dat alle viezigheid en aanslag van metaal verdwijnt. Daarnaast laat het een geweldige glans achter! De pasta lijkt een beetje op tandpasta qua substantie en is wit van kleur. Het heeft een frisse geur en is daarnaast niet giftig. Je kunt het dus met een gerust hart gebruiken voor het poetsen van o.a. je bit. 

De Sprenger Diamond Paste is super gemakkelijk in het gebruik. Het enige dat je nodig hebt is de pasta, een schone doek en het voorwerp dat je wilt poetsen. Je brengt de pasta aan op de doek en wrijft vervolgens met kleine cirkels over het te poetsen voorwerp heen. Zelfs als je je bit altijd afspoelt met water na het rijden, komt er met deze pasta nog een hele hoop vuil vanaf!

Naast het bit kun je ook alle andere metalen onderdelen van je uitrustig voorzien van een schitterende glans. De pasta is namelijk ook geschikt om te gebruiken op bijvoorbeeld je sporen, stijgbeugels of gespen.

De Sprenger Diamond Paste kost € 9,99 voor een tube van 100 ml. Doordat je maar een beetje nodig hebt, zul je een hele lange tijd doen met één tube! De Sprenger Diamond Paste is te koop in onze winkel en webshop! Je vind hem hier

Contact
Contact