Mee naar Spoga Horse

Spoga Horse... Wattes? Spoga Horse is een tweejaarlijkse beurs waar alle merken op het gebied van ruitersport hun nieuwste collecties en producten presenteren. Iets wat je als klant normaal niet te zien krijgt, het is namelijk alleen voor inkopers toegankelijk. Speciaal voor jullie maken we deze keer een uitzondering.

We hebben ons bezoek aan de Spoga namelijk voor jullie gevlogd! Want wat is er nu leuker dan stiekem een kijkje te nemen achter de schermen? Een blik in de toekomst te kunnen werpen, naar al het nieuws dat komen gaat?

Wanneer je over de Spoga loopt voelt het alsof  je langs allemaal mini-winkels loopt. Iedere stand heeft zijn eigen uitstraling. De ene stand bestaat uit een prachtige houten vloer, mooie koperen kledingrekken met prachtige exclusieve kleding die perfect is verlicht. Wanneer je je in deze stand bevindt waan je je in een luxe exclusieve boetiek in de modestad Milaan. Terwijl je wegdroomt, ruik je drie stappen later de geur van rubber en plastic. Een keer knipperen met je ogen en je bent van hartje Milaan naar een enorme fabriek in Azië. De rubber springschoenen en plastic rosborstels vliegen je nog net niet om de oren, wanneer een fanatieke Aziaat je aanspreekt en een 'good deal' aanbiedt. Het contrast lijkt bijna niet groter te kunnen zijn.

Terwijl we onze ogen uitkijken, beginnen ons verschillende dingen op te vallen. Zo lijken alle vertegenwoordigers in de ban te zijn van ‘technische stofjes’. En komen de kleuren navy en  legergroen wel heel vaak voorbij, net als de accentkleuren  rood en oranje. Ook de glitterliefhebbers onder ons, kunnen hun hart ophalen. Voor sommige rijhelmen had je bijna een zonnebril nodig, zo schitterde ze. Heb jij stiekem een rijlaarzen verslaving? Dan zul je vast blij zijn te horen dat grijs, slangenprint en suède de sleutelwoorden zijn voor volgend seizoen.

Alle nieuwe producten zijn prachtig gepresenteerd en worden rijkelijk aangeprezen door de enthousiaste vertegenwoordigers. We zien de werkelijk de mooiste rijlaarzen, gaafste caps en leukste kleding. Ieder is er van overtuigd dat zíjn collectie een succes wordt. Beslis jij met ons mee? Kijk snel!

 

Contact
Contact