Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Het leukste kinderfeestje vier je bij ons!

Helaas zijn kinderfeestjes nog niet mogelijk bij Equidrome. Bij ons staat veiligheid en gezelligheid voorop. Kinderfeestjes mogen alleen als we kunnen waarborgen dat volwassenen en kinderen 1,5 meter afstand houden. Helaas kunnen we dat op dit moment niet waarborgen. De feestjes worden deels in de winkel gehouden en daar lopen ook de andere bezoekers. Groepen kinderen bij elkaar zijn enthousiast en komen daarbij te snel in aanraking met de overige gasten. Ook mag in de horeca slechts een beperkt aantal gasten samenkomen, elk feestje eindigt normaal in de horeca wat nu dus ook niet mogelijk is. De begeleider komt ook geregeld met de kinderen in contact en we willen dat elk feestje een tof feestje wordt. Zolang wij dit niet kunnen waarborgen, laten wij de feestjes nog niet doorgaan. Iedereen die reeds een feestje heeft geboekt, mag het feestje naar een latere datum verschuiven of het geld terugvragen. Zodra het weer mag krijgen alle kinderen die de feestjes reeds geboekt hebben direct voorrang met het houden van een supergaaf feestje bij ons!

Groetjes Team Equidrôme

----

Wil jij je verjaardag vieren met een leuk kinderfeestje? Dat kan! Op woensdag- en zaterdagmiddagen organiseren wij de leukste kinderfeestjes! Ze duren van 14:00 tot 16:30 uur en de kosten bedragen € 14,95 p.p. (minimaal 8*). Dit is inclusief drinken, een lekkere wafel en frietjes met een snack naar keuze. Zorg dat je kleren aan hebt die vies mogen worden en stevige dichte schoenen. We hebben 5 verschillende thema’s, dus altijd iets dat bij je past! Lees snel verder!

 • Jouw kinderfeestje begint met limonade en iets lekkers. Het is dan ook tijd om cadeaus uit te pakken! Het kinderfeestje begint met het zingen van een verjaardagsliedje. Vervolgens gaan we de cadeautjes uitpakken aan de hand van een leuk memory-spel. Nadat alle cadeautjes zijn uitgepakt is het tijd voor iets lekkers! We versieren een heerlijke wafel en eten deze daarna lekker op.
   
 • Afhankelijk van het thema dat je hebt gekozen gaan we de volgende dingen doen:
   
  • Unicorn: We gaan naar onze rijhal waar een grote knutseltafel klaar staat. We maken hier een mooi Eenhoorn-masker die je natuurlijk ook op mag doen! Daarna spelen we een leuk spelletje genaamd 'Eenhoorntje Prik'. Lukt het jou om zonder te kijken de hoorn van de eenhoorn op de juiste plaats te prikken? Hierna gaan we kennis maken met de pony’s. We gaan ze samen omtoveren tot echte eenhoorns, met een echte hoorn en prachtige vlechtjes in de manen! Voor wie durft mag zelfs een rondje rijden!
    
  • Ponypret: We gaan naar onze rijhal waar een grote knutseltafel klaar staat. Hier gaan we een hoefijzer verven met de mooiste kleuren. Deze mag iedereen na afloop van het kinderfeestje mee naar huis nemen. Als alle hoefijzers zijn voorzien van de meest prachtige kleuren gaan we kennis maken met de pony’s. We gaan ze borstelen en als je wilt mag je vlechtjes maken in hun manen! Als ze helemaal schoon en glanzend zijn gaan we opzadelen. Onze begeleidster vertelt allerlei leuke paardenweetjes en legt je uit waar het stuur en de rem van een pony zit. Voor wie durft mag zelfs een rondje rijden!
    
  • Wilde West: We gaan naar onze rijhal waar een aantal spellen klaar staan. Zo gaan we leren met een lasso te werpen, hoefijzers gooien en een gaaf spel spelen genaamd 'Koeien & Cowboys'! Hierna maken we kennis maken met de pony’s. Onze begeleidster legt je uit waar het stuur en de rem van een pony zit. Voor wie durft mag dan als een echte cowboy tussen pionnen door rijden!
    
  • Prinsen en Prinsessen: We gaan naar onze rijhal waar een grote knutseltafel klaar staat. Hier gaan we een kroon of zwaard knutselen! Daarna spelen we een leuk spelletje genaamd 'Tronendans'. Lukt het jou om als een échte prins(ses) het spel te winnen? Hierna gaan we kennis maken met de pony’s. Als ze helemaal schoon en glanzend zijn gepoetst gaan we opzadelen. Voor wie durft mag zelfs een rondje rijden!
    
  • Schilder: We gaan naar onze rijhal waar echte schilderdoeken al op ons wachten. Na een korte uitleg, mag je aan de slag met schilderen. Je mag onze pony's naschilderen of iets anders dat je leuk vindt. Natuurlijk neem je het doek na afloop mee naar huis! Als onze kunstwerkjes klaar zijn maken we kennis met onze pony's. We gaan ze borstelen en opzadelen. Voor wie durft mag zelfs een rondje rijden!

 • We sluiten jouw kinderfeestje af in ons ruitercafé. Hier is het altijd heel erg gezellig en eten we met z’n allen frietjes met kroketten en frikadellen. Hmmm!

Tip voor ouders / begeleiders: Laat de kids lekker hun feestje vieren bij ons, maak af en toe leuke foto’s en geniet zelf van een gezellige middag in ons Ruitercafé

.

Reserveren

Onze kinderfeestjes zijn best een beetje populair en op tijd reserveren is dan ook zeker aan te raden. Het kinderfeestje kost € 14,95 per kind (minimaal 8 kinderen*) en duurt van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur. De kinderfeestjes worden uitsluitend op woensdag- en zaterdagmiddagen gegeven. Reserveren doe je gemakkelijk door te bellen naar 0031-(0)77-3216006 of stuur een mailtje naar: algemeen@equidrome.nl.

Tegenwoordig zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp: 06-27302529

 

*Mocht u met minder dan 8 kinderen komen, wordt er altijd de prijs van 8 kinderen berekend.

Contact
Contact