Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Demonstratie: Trailerladen

Op vrijdag 30 november komt het team van Trailerladen.com een demonstratie geven in onze rijhal.

Op vrijdagmiddag en -avond 30 november komt het team van Trailerladen.com een 3-tal demonstraties trailerladen geven in onze rijhal.

Heb je een paard of pony die alles uit de kast haalt om niet te trailer in te gaan? Of gaat laden niet altijd even gemakkelijk of vloeiend? Of lukt het thuis wel en op een vreemde plaats niet zo goed? Krijg je zelf stress bij het denken aan trailerladen? Dan laten zij je graag zien hoe het mogelijk is om laden weer ontspannen en eenvoudig te maken.

Er worden 3 demonstraties gegeven met 3 verschillende paarden of pony's, zie tijdsschema. Een demo duurt ongeveer 3 kwartier. In deze tijd laat het team zien hoe je het moeilijk te laden paard of pony ontspannen kunt laden en wordt er tevens een theoretische toelichting gegeven.

Na elke demo is het mogelijk om vragen te stellen. Kom gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee naar 1 van de demo's in onze verwarmde rijhal kijken! Wie weet win jij wel 1 van de 3 gratis trailerlaad-sessies met de prijsvraag!

Entree is gratis!

 

Programma:

16:00 Demonstratie Paard 1
17:00 Demonstratie Paard 2
18:00 Demonstratie Grondwerk in combinatie met Trailerladen
19:00 Demonstratie Paard 3

 

Datum:
Contact
Contact