Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

FEI World Breeding Jumping Championships for Young Horses

FEI World Breeding Jumping Championships for Young Horses

Wij zijn dit jaar weer aanwezig met een stand tijdens FEI World breeding jumping championships for young horses te Lanaken (Zangersheide)!
Kom jij ook langs? Je profiteert van leuke acties tijdens deze dagen bij onze stand!

 

Wereldkampioenschappen, Belgisch Kampioenschap, Sires of the World, Hengstenkeuring en Veiling.

Van 14 tot en met 18 september is Domein Zangersheide het centrum van waaruit springtalenten de wereld veroveren. Dit sluitstuk van de fokkerijzomer is een gevestigde waarde in de springpaardenwereld! Op onnavolgbare wijze wordt de verbondenheid van sport, fokkerij en handel geëtaleerd voor een wereldwijde belangstelling. 

Tijdens de FEI World Breeding Jumping Championships for Young Horses strijden vijf-, zes- en zevenjarige om de wereldtitels in drie arena´s met all-weather bodem! En winnen telt, het podium verschaft de winnaars de uitstraling van een wereldtitel met daar bovenop een premie voor fokker en ruiter.

Waar zitten de nieuwe talenten? Dat is de moeilijke opgave die de jury te wachten staat tijdens de Hengstenkeuring van Studbook Zangersheide. Veelbelovende en ambitieuze kandidaat-hengsten worden er kritisch bekeken. De besten krijgen een kans om zich te bewijzen in de fokkerij. 

Op de Zangersheide Quality Auctions komen de beste veulens onder de hamer. Deze veilingen bieden Z-fokkers de mogelijkheid een topprijs te krijgen voor hun topproducten. 

Voor de oudere hengsten is een vooraanstaande rol weggelegd. In de proef FEI Sires of the World kunnen zij hun talent en springvermogen aan de vakwereld laten zien. Met deze proef is de cirkel gesloten en komt tijdens deze 5 dagen in september alles aan bod. Van veulen tot sportpaard en van net gekeurde hengst tot reeds gevestigde dekhengst. 

Data: , , , en
Contact
Contact